keCeLAkAaN…


haha…

adoi..

sakit..

parah…

pejadah…

arSENGAL kalah!!…

MAN UTD 2-1 AR-SENGAL

hurmmm…

ni analisis aku le:

1) dari segi pegang bola…arsenal lg mntap…smpai player manu terkincit2 nk kejo…

2)dr segi passing…arsenal ok dr manu…

3)1st half mmg arsenal punye la…tp 2nd half agk balance…

4)tp yg aku tgk…manu lebieh berbisa counter attcknye dr arsenal…

5)dr segi gol lak…gol arsenal mmg tip top le…n gol manu tuuu…gol 1st tu mmg aku trime ngn rele hati…mmg penalti tuuu..(cibai)…almunia lmbt sgt msok…(tp rmei gk org ckp rooney dive)..no comment la…tp aku rse mmg penalti…2nd gol manu lak..aku x ley trime sbb keBEBALan(sori ryan babel) abou diaby aka dia-BABI…

6)dr segi pluang gol, aku tgk arsenal mmg SENGAL!!!..byk pluang di-sia2 kn bgitu sje…tensen abes…

7)dr segi player lak..aku rse rooney mg tip top mlm tu…n aku tensen ngn ketiadaan fabregas krn 2 sbb…

  • nadi o key player serta playmaker arsenal
  • sbb aku ad die dlm fantasy footbal(arggghhhhhhh!!!! tensenye…abeh poin aku)

yg len2 tu men cam biase je…mlm tu aku rse player arsenal yg perform adalh arshavin….tp….pancet abes aaa men….cm lahanat…nk mmpos mamat tu da…

8)aku x tau nape dia-BABI men lg pas da sumbat gol sundiri….patot kluar je awal2…tp bench arsenal lak xde player bgus2 le….rmasey hampeh mlm td…cm bengong je msk…aku rse eduardo patot msk dr mula lg….ni men 10-20 mnt trakhir…cm ne men sgt kn…adoi…wenger pon dungu gk..asek prcayekn si dungu no2 arsenal….iaitu bendtner…adoi mamat ni dungu la…jual je la….

tu je la kot analisis yg dpt disimpol kan…hurmmm in the end of the game…manu mng gk….huhuhu…

k la…

tata…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: