cOmTeCh FuTsAL pLaYeRs iN tHeIr sCoUtiNg LiSt???


Hello again~

Today we bring a shocking news from England..

The BPL managers seems interested in our players?

Let us hear their comment on the press conference…

Name : Hj. Taufik “Topek” Mohd Nor

Age : 22 years old

Main attributes : Strength, Concentration and Bravery

Main pos. : Defense

Pref. Moves : Dwells on the ball and tries long range passes

Media Comment : Almost similar to John Terry..

Favoured Personnel :  Alex Ferguson, Ronaldo(Brazilian) and David Beckham

Alex Ferguson :

As you can see, Taopepeck.. err.. zzzz.. kroih~ kroih~ uh! what what?? owh..  Topek are very important for us since our current defenders is very prone to injury.. With a bit of attitude by Vidic.. I believe this Arabic-Malaysian could be useful and do the job for us..

Wow~ Topek is on the move to Man Utd???

Name : Boss Naq

Age : 22 years old

Main Attributes : Strength, One on Ones and Decisions

Main Pos. : Goalkeeper

Pref. Moves : Winds up opponents and Stops play

Media Comment : Tipped to be the next Gianluigi Buffon

Favoured Personnel : Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Dunga and Thierry Henry

Arsene Wenger :

“.. Boss Naq?.. well.. We are absolutely looking the replacement for Alumina.. eh.. Almunia.. Mannone and Fabianski are not suitable enough to fit in our team.. Like they said.. He’s as good Buffon.. with good ability on One on One combat.. that’s what we need in our team..”

Name : Tengku Zainol Ariffin “Arep” Tengku Zawawi

Age : 22 years old

Main  Attributes : Flair, Long Shots, Technique, Finishing and Dribbling

Main Pos. : Forward

Pref. Moves : Shoot from distance, Tries Tricks and Run with the ball often

Media Comment : As good as Andrey Arshavin

Favoured Personnel : Fernando Torres and Michael Essien

Carlo Ancelotti :

“We’ve found our To-Be-Superstar player in our team.. most our players are reaching 30.. At his stage, he is a superstar already with his versatility playing position. His gameplay impress me much.. I don’t mind begging Abra to splash money on his head..”

Name : Hasnul Safwan @ Musang

Age : 21 years old

Main  Attributes : Dribbling, Passing, Influence and Work Rate

Main Pos. : Midfielder

Pref. Moves : Places Shots, Tries Killer Balls Often and Dictates Tempo

Media Comment : Dubbed to be the new Yossi Benayoun

Favoured Personnel : Fernando Torres, Steven Gerrard and Pepe Reina

Rafa Benitez :

“Arrr~ No money no talk!!.. Bout Museng eh?.. Hurmm.. There’s no way I would buy him.. but of course.. I know if I fail to get him now.. Those brats will get him soon enough.. and there’s no way I will allow that!.. Museng~ I choose you!!”

-REPORTED  BY-

XERCRA

keCeLAkAaN…


haha…

adoi..

sakit..

parah…

pejadah…

arSENGAL kalah!!…

MAN UTD 2-1 AR-SENGAL

hurmmm…

ni analisis aku le:

1) dari segi pegang bola…arsenal lg mntap…smpai player manu terkincit2 nk kejo…

2)dr segi passing…arsenal ok dr manu…

3)1st half mmg arsenal punye la…tp 2nd half agk balance…

4)tp yg aku tgk…manu lebieh berbisa counter attcknye dr arsenal…

5)dr segi gol lak…gol arsenal mmg tip top le…n gol manu tuuu…gol 1st tu mmg aku trime ngn rele hati…mmg penalti tuuu..(cibai)…almunia lmbt sgt msok…(tp rmei gk org ckp rooney dive)..no comment la…tp aku rse mmg penalti…2nd gol manu lak..aku x ley trime sbb keBEBALan(sori ryan babel) abou diaby aka dia-BABI…

6)dr segi pluang gol, aku tgk arsenal mmg SENGAL!!!..byk pluang di-sia2 kn bgitu sje…tensen abes…

7)dr segi player lak..aku rse rooney mg tip top mlm tu…n aku tensen ngn ketiadaan fabregas krn 2 sbb…

  • nadi o key player serta playmaker arsenal
  • sbb aku ad die dlm fantasy footbal(arggghhhhhhh!!!! tensenye…abeh poin aku)

yg len2 tu men cam biase je…mlm tu aku rse player arsenal yg perform adalh arshavin….tp….pancet abes aaa men….cm lahanat…nk mmpos mamat tu da…

8)aku x tau nape dia-BABI men lg pas da sumbat gol sundiri….patot kluar je awal2…tp bench arsenal lak xde player bgus2 le….rmasey hampeh mlm td…cm bengong je msk…aku rse eduardo patot msk dr mula lg….ni men 10-20 mnt trakhir…cm ne men sgt kn…adoi…wenger pon dungu gk..asek prcayekn si dungu no2 arsenal….iaitu bendtner…adoi mamat ni dungu la…jual je la….

tu je la kot analisis yg dpt disimpol kan…hurmmm in the end of the game…manu mng gk….huhuhu…

k la…

tata…

raMadHan-kU…


sekiam lame x update blog ni…sori la..agk bercelaru sjk kebelakangn ni….huhu…k2..lupekn mslh sebentar…

sebelum pe2…meh aku bg ckit peristiwe2 penting utk sepanjang bln puase ni:

1- Man Utd vs Arsenal (Sabtu mlm Ahad,29 Ogos, 12.15 tgh mlm @ Astrro 812):

Preview:

Hurmmm…men kt old trafford…ku rsekn mcm kelebihan kt manu…manu sjk mnerima sepakan hebat dr burnley, dieorg bangkit dr abu ngn style ala2 ad nye ronaldo dlm squad die…huhu..ronney bg aku menrupakan key plyer yg bkal menyinar spnjg musim ni..(promote2 utk fantasy football)…dan def manu tmpak mntp stlh sekembalinye Vidic(nk bli gk tp mhl thp gaban!!)…nmun aku ykin ngn kemmpuan ar-SENGAL , al-mklum la…ar-SENGAL wenger mmpunyai percaturan tersendiri…aku ykin ngn ke-SENGAL-an plyer2 arsenal sprti eduardo, RVP, arshavin di bhgian serangan….aku arap gk def x wt sengal cm lwn Liverpool dlu…cm haram def…ngn fabianski cm ****…keeper skola tadika kot x pon keeper wakil kg.separap…ngn ade vermaelen ngn gallas…aku rse ok kot…arap2 la…

Prediction?…hurmmm…xnk predict…nnt org ckp aku ni blagak pro(biase le da team x terer)…so bio le dieorg men bola..kite enjoy je…

nyah ko setan.bln puase ni!!!!

nyah ko setan.bln puase ni!!!!

2. Mr.RC:

Hehe…stlh sekian lme akhirnye mr.RC tlh smpai ke tmpt yg sepatotnye die brade…aku hrap die ni byk berjase spnjg bulan mulia ni…kdg2 4, kdg 5, kdg 6…waaa….6 tu xley thn…mcm gunung kinabalu da…pe2 pon yg penting nikmat ALLAH tu dpt kn…tp tu je la…yg len kne tropong sendiri le…

3. Bergelora:

Ntah le sjk akhir2 ni…cm haram je bnd2 yg dtg ni…hurmmm…rse cm sedey je kn…anyway….byk2 sabo ni…mklum la bulan puase…tp xpe le…ade family aku yg ceria utk menceriakn aku… =) tp rse cm nk blek je uma….dok cni cm byk gk mslh yg sedlm jurang mariana da n setinggi air terjun niagara fall….ngn device aku sejibik-sejibik rosak….ngn mslh ngn org2 berkenaan lg…tp x pe…slaji bazar ramadhan bukak tiap2 ari..xde le aku nk gegar stu KT ni…

4. Pejadah-ITu Aaaa!!!!:

ni lg stu, da la setinggi bangunan burj-Dubai…tau x….ish2 x phm2 ke….

Pejadah-ITU mcm burj-dubai tower gilernye....

Pejadah-ITU mcm burj-dubai tower gilernye....

hurmmm…xpele…nk wt cmne kn…nk x nk kene lyn gk Pejadah-ITu Aaaa kn3x….

5. Masok air

haaaaa….ni lg stu projek yg dirangke o UN @ PBB yg uat sume umat2 pd bln ramadhan ni tersenyum(kalo dpt merasai mlm lailatulqadar lg tersenyum krm mndpt ganjaran yg beso)…pedie2?haaa…..meh la mmbuat lwtan ke hospital skt jiwe ngn lwtan ke kilang bola…lyn beb!!! konfem lu msok air cm aku dow….

6. Sahoor

sahor tu sunat kn…tp kdg2 ley dpt dose gk…yela…kite berjage sahor(kalo x mkn air liur je) pas2 x g cls…hurmmm…da dose da ctu…kt mak bpk, kt negara, kt universiti, kt DIRI SENDIRI!!!…

7.  Minum air

waaa…aku da strt minum air da ni…air lak rembat org(sori la ye..pasni aku lak bli air utk ko)….huhu…sori la…kn aku tgh no.3…

8. Bonikularku

yahoooo….ley skodeng awek2 cun…

9. Royalti

npe aku dok cni x de royalti minyak…waaaaa….sjk 2-3 mgu ni mnyak moto aku cm syial la…asek tru nek bandr je…kdg semgu rm20 duet myk….aku rse md said kne bantu org yg x lyk dpt ptptn cm aku ni…uwaaaaa!!!!

10. revolusi SB

ermmm…tgk knn…tgk kiri…ad x SB…takot gler…tp skrg ni…dieorg da revolusi…sbb bpk monyet dieorg da mengganas gune hukum2 rimba…revolusi…revolusi(smbil nyanyi lagu bunkface)….kpd APAB…cm syial…takot aku…spnjg aku x bkk ngn update blog aku ni…da 2-3 plihanraye kecik da berlaku kot…kalo x cilap aku:

1- Manek Urai

2- Permatang Pasir

hahaha…cm biase le…phm je la kn spe yg mng…cian nye putera ngn puteri serta raja ngn raji serta mahafiraun ngn mahafirauni…

11. XPV7

ni lg stu no3 yg sgt2 komplikated struktur binaan nye….hurmmm…stelah sekian lame mmbr baek aku ni tersekse…rsenye aku terpakse melakukan penyembelihn utk terhadap natang XPV7 ni utk  bg mkn kt mmbr baek aku yg sekian lame tersekse.tp pening gk nk amek part mane nk bg mkn…last amek 7 je….alololo..cian bucuk2…skrg da cht ngn dpt bermersa ngn aku…i luv u…

12. Poket kosong

hurmmm..nk isi cpt2 ni…angpow berwarne warni menunggu aku time raye ni….duet pon berwarna warni nnt….aku nk MMR aku!!!! MMR aku skrg ni cekai gler…rse nk tumbok2 je…aku nk kongsi-laju gk la nnt…bru laju kenderaan media aku…vroommm….vrooommm….

13. Cam bahlul—->71(angke yg besar ni)

x settle putus…nk settle cm haram nk kumpol…lololo..nk x nk kne gk kn…

14. haiwan peliharaanku, namenye necriba…

da smpai mse da natang ni..cian necriba aku….adoi…kejap celik…kejap bute…aku pon xtau le…nk belai pon xde bulu kn…terpakse le anta kt hospital haiwan kt KL sebelah BBP ngn SWP ngn BTS…huhuhu…sedey nye…ni musti sbb Pejadah-ITU Aaaaa jeles ngn necriba aku…

15. anti-ppsmi:

hahaha….mls la sbb kerajaan 1Mesiabangang ni da wt rkyt dibodohkan selama hmpir 7 taun kn….hehehe…so aku pon ikot la saranan kerajaan 1Mesiabahlol ni…jom support 1Lady kite…Rosmah Puaka…

Ni je la kot yg aku dpt mengeluarkan air dlm kepale aku yg penoh air ni kan…k la..nk berbuka da ni….salam…(nah ni sepotong hadis utk renung-renungan):

“Aku melihat Rasulullah saw menuangkan air diatas kepalanya semasa beliau sedang berpuasa kerana kehausan atau kepanasan” -[Hadith riwayat Abu Daud #2365, dikelaskan sebagai sahih oleh al-Albani didalam Sahih Abi Daud]—–>hadis pasal pe?klik sini ye

-SUPER ADMIN aka bOsS_nAQ-

My FM09 Story : Liverpool vs Manchester City


Liverpool FCManchester city

Let us introduce the managers..

boss_naq take over Man City as the Manager

boss_naq take over Man City as the Manager

Rick Romanov applied to be a manager for Liverpool FC

Rick Romanov applied to be a manager for Liverpool FC

It’s not easy to be manager..

Mind-games..

Treating players like babies..

It’s all parts to be a manager..

Now, let’s see how bOsS_nAQ doing..

ManCFormation

TRANSFERS IN :

Darijo Srna : A perfect crosser from Shahktar Donetsk. He is 6 stars player for Man City..

Yury Zhirkov : Fuh!.. Most powerful winger in premier league..

Ramires : Wonderkid from Cruzeiro.. He’s damn good..

Bruno Alves : His heading ability is superb.. Nothing will stop him from the corner kick..

Martin Skrtel : The Slovakian backup central defender from Liverpool.

Yossi Benayoun : He is Israel captain. Another backup for midfield from Liverpool.

Dirk Kuyt : Also a backup for wingers and strikers.. but not for long..

Gareth Barry : Midfielder from Aston Villa with great technical attributes..

Marcus Berg : A striker from FC Groningen for $15M

Tijani Belaid : Youngster from Le Mans also $15M with very high technical attributes

Stevan Jovetic : A skillful winger for $62M. He’s only 19 years old.

Matiaz Fernandez : Travelling from Villareal to Man City for $18.25M. He’s a midfield playmaker.

Rodrigo Palacio : A $16.75M from Boca with very quick pace and a cultured striker.

Igor Akinfeev : This world-class GK travelling from CSKA Moscow for $43.5M. He is also 6 stars player..

BoSs_NaQ’s Comment:

” Abu Dhabi has been so rich.. They allowed me to transfer players more than 100 pounds.. Mark Hughes is wasting lots of the budget buying hopeless players from Liverpool FC.. but not for Srna and Zhirkov.. that were good signings..”

—-

This is Romanov players..

Liv Line-up

TRANSFERS IN:

Marquinhos : A wonderkid from Palmeiras for $22M

Lorenzo di Silvestri : He is a solid full-back from Lazio for $9.5M

Gareth Bale : Just another wonderkid from Tottenham for $25.5M

Alexis Sanchez : An enthusiastic striker from Udinese only for $6.5M

Juan Manuel Mata : Just a tireless midfielder from Valencia for $45M

Remy Riou : 2nd GK replacing Diego Cavalieri from $21M

Federico Fazio :  He is commanding center-back from Sevilla for $33M

Axel Witsel : Just a flamboyant midfielder.. Has been disappointing at Liverpool.. his price at $9.25M

Vagner Love : A flamboyant striker.. Also disappointing for his head price at $90M

Simon Vukcevic : Useful midfielder with high technical attributes.. his price at only at $8.25M

Giovanni Dos Santos : This Mexican is hopeless here in Merseyside.. From Tottenham at $18.5M

Romanov’s Comment:

“The chairman takeover is very pleasing me.. Millionaire from Lithuania saved me by preparing $207M as transfer budget.. I’m relief for that..”

The Tactics :

ManCFormations

Above is for Manchester City..

And below is for Liverpool FC

LivFormations

It’s has been a season..

The result is????..

LivVsManC

bOsS_nAQ Comment:

“Rick has been superb because of the special ‘help’ which I always approved for him.. No wonder he’s better..”

Rick Romanov Comment:

“I maybe use the ‘help’ but.. not when the match between Man City and Liverpool.. absolutely that ‘help’ has nothing to do with our match..”

:D:D:D:D:D:D

-posted by-

XERCRA

bRiLLiaNt LFC fReEkiCkS


Dedicated to Liverpool Fans.. :-p

Memorable moments for me as a liverpool fans..

3. John Arne Riise

2. Daniel Agger

Unthinkable.. I expect he’s going for deep cross..

1. Fabio Aurelio

Whoa!.. A surprisingly action taken from Aurelio.. Never expect that..

FIFA Confederations Cup – South Africa 2009


FIFA Confederation Cup - South Africa 2009

FIFA Confederation Cup - South Africa 2009

Groups:

Group of 2009 FIFA Confederation Cup

Group of 2009 FIFA Confederation Cup

How they qualified?

QualifiersQualifiers2

Fixture

(Astro 811, Malaysia Time)

14 June       2115 South Africa  0 vs 0 Iraq    END

15 June       0200 New Zealand  0 vs  5 Spain (Spa: Torres 7′ 14′ 17′ , Fabregas 24′, Villa 48′)   END

15 June       2115 Brazil vs Egypt Live

16 June       0200 USA vs Italy Live

17 June       2115 Spain vs Iraq Live

18 June      0200 South Africa vs New Zealand Live

18 June      2115 USA vs Brazil Live

19 June      0200 Egypt vs Italy Live

21 June      0200 Spain vs South Africa Live

21 June     0440 Iraq vs New Zealand Delayed

22 June    0200 Italy vs Brazil Live

22 June    0440 Egypt vs USA Delayed

25 June    0145 Semi Final 1  Live

26 June   0145 Semi Final 2  Live

28 June    2030 3rd & 4th Placing  Live

29 June    0130 Final  Live


Enjoy the football!!!!

post by

-bOsS_nAQ –

3rd EyE top 5…


Hello and welcome to the world of sports..

Have you ever wonder the funny stuff happened during football games?..

Soccer AM 3rd Eye provides you this funny clips..

Here is the top 5 list I’ve collected on the net..

5th: Alex Ferguson’s chewing gum..

That was bOsS_nAQ technique to throw out garbage.. how did Fergie’s knows that?..

4th: Manager VS Bench

How old are you?.. Scold off the bench?…

3rd: Electrocuted Mr. Ref


What the hell just happened?..

2nd: Invisible Ashley Young

…. Maybe Ashley just too fast…

1st: Joachim Löw special ingredients

Remember to watch till the end!

That’s it!.. put some ‘deodorant‘.. and some err..

funny when the people back there says “NYUM! NYUM! NYUM! NYUM!”

Korek idung lam omputeh pe ek?..

Ketiak pn pe ek?

huhu.. ni susah kalo kurang ilmu nih…

-posted by-

XERCRA

Fergie’s Chewing gum