keCeLAkAaN…


haha…

adoi..

sakit..

parah…

pejadah…

arSENGAL kalah!!…

MAN UTD 2-1 AR-SENGAL

hurmmm…

ni analisis aku le:

1) dari segi pegang bola…arsenal lg mntap…smpai player manu terkincit2 nk kejo…

2)dr segi passing…arsenal ok dr manu…

3)1st half mmg arsenal punye la…tp 2nd half agk balance…

4)tp yg aku tgk…manu lebieh berbisa counter attcknye dr arsenal…

5)dr segi gol lak…gol arsenal mmg tip top le…n gol manu tuuu…gol 1st tu mmg aku trime ngn rele hati…mmg penalti tuuu..(cibai)…almunia lmbt sgt msok…(tp rmei gk org ckp rooney dive)..no comment la…tp aku rse mmg penalti…2nd gol manu lak..aku x ley trime sbb keBEBALan(sori ryan babel) abou diaby aka dia-BABI…

6)dr segi pluang gol, aku tgk arsenal mmg SENGAL!!!..byk pluang di-sia2 kn bgitu sje…tensen abes…

7)dr segi player lak..aku rse rooney mg tip top mlm tu…n aku tensen ngn ketiadaan fabregas krn 2 sbb…

  • nadi o key player serta playmaker arsenal
  • sbb aku ad die dlm fantasy footbal(arggghhhhhhh!!!! tensenye…abeh poin aku)

yg len2 tu men cam biase je…mlm tu aku rse player arsenal yg perform adalh arshavin….tp….pancet abes aaa men….cm lahanat…nk mmpos mamat tu da…

8)aku x tau nape dia-BABI men lg pas da sumbat gol sundiri….patot kluar je awal2…tp bench arsenal lak xde player bgus2 le….rmasey hampeh mlm td…cm bengong je msk…aku rse eduardo patot msk dr mula lg….ni men 10-20 mnt trakhir…cm ne men sgt kn…adoi…wenger pon dungu gk..asek prcayekn si dungu no2 arsenal….iaitu bendtner…adoi mamat ni dungu la…jual je la….

tu je la kot analisis yg dpt disimpol kan…hurmmm in the end of the game…manu mng gk….huhuhu…

k la…

tata…

Advertisements

raMadHan-kU…


sekiam lame x update blog ni…sori la..agk bercelaru sjk kebelakangn ni….huhu…k2..lupekn mslh sebentar…

sebelum pe2…meh aku bg ckit peristiwe2 penting utk sepanjang bln puase ni:

1- Man Utd vs Arsenal (Sabtu mlm Ahad,29 Ogos, 12.15 tgh mlm @ Astrro 812):

Preview:

Hurmmm…men kt old trafford…ku rsekn mcm kelebihan kt manu…manu sjk mnerima sepakan hebat dr burnley, dieorg bangkit dr abu ngn style ala2 ad nye ronaldo dlm squad die…huhu..ronney bg aku menrupakan key plyer yg bkal menyinar spnjg musim ni..(promote2 utk fantasy football)…dan def manu tmpak mntp stlh sekembalinye Vidic(nk bli gk tp mhl thp gaban!!)…nmun aku ykin ngn kemmpuan ar-SENGAL , al-mklum la…ar-SENGAL wenger mmpunyai percaturan tersendiri…aku ykin ngn ke-SENGAL-an plyer2 arsenal sprti eduardo, RVP, arshavin di bhgian serangan….aku arap gk def x wt sengal cm lwn Liverpool dlu…cm haram def…ngn fabianski cm ****…keeper skola tadika kot x pon keeper wakil kg.separap…ngn ade vermaelen ngn gallas…aku rse ok kot…arap2 la…

Prediction?…hurmmm…xnk predict…nnt org ckp aku ni blagak pro(biase le da team x terer)…so bio le dieorg men bola..kite enjoy je…

nyah ko setan.bln puase ni!!!!

nyah ko setan.bln puase ni!!!!

2. Mr.RC:

Hehe…stlh sekian lme akhirnye mr.RC tlh smpai ke tmpt yg sepatotnye die brade…aku hrap die ni byk berjase spnjg bulan mulia ni…kdg2 4, kdg 5, kdg 6…waaa….6 tu xley thn…mcm gunung kinabalu da…pe2 pon yg penting nikmat ALLAH tu dpt kn…tp tu je la…yg len kne tropong sendiri le…

3. Bergelora:

Ntah le sjk akhir2 ni…cm haram je bnd2 yg dtg ni…hurmmm…rse cm sedey je kn…anyway….byk2 sabo ni…mklum la bulan puase…tp xpe le…ade family aku yg ceria utk menceriakn aku… =) tp rse cm nk blek je uma….dok cni cm byk gk mslh yg sedlm jurang mariana da n setinggi air terjun niagara fall….ngn device aku sejibik-sejibik rosak….ngn mslh ngn org2 berkenaan lg…tp x pe…slaji bazar ramadhan bukak tiap2 ari..xde le aku nk gegar stu KT ni…

4. Pejadah-ITu Aaaa!!!!:

ni lg stu, da la setinggi bangunan burj-Dubai…tau x….ish2 x phm2 ke….

Pejadah-ITU mcm burj-dubai tower gilernye....

Pejadah-ITU mcm burj-dubai tower gilernye....

hurmmm…xpele…nk wt cmne kn…nk x nk kene lyn gk Pejadah-ITu Aaaa kn3x….

5. Masok air

haaaaa….ni lg stu projek yg dirangke o UN @ PBB yg uat sume umat2 pd bln ramadhan ni tersenyum(kalo dpt merasai mlm lailatulqadar lg tersenyum krm mndpt ganjaran yg beso)…pedie2?haaa…..meh la mmbuat lwtan ke hospital skt jiwe ngn lwtan ke kilang bola…lyn beb!!! konfem lu msok air cm aku dow….

6. Sahoor

sahor tu sunat kn…tp kdg2 ley dpt dose gk…yela…kite berjage sahor(kalo x mkn air liur je) pas2 x g cls…hurmmm…da dose da ctu…kt mak bpk, kt negara, kt universiti, kt DIRI SENDIRI!!!…

7.  Minum air

waaa…aku da strt minum air da ni…air lak rembat org(sori la ye..pasni aku lak bli air utk ko)….huhu…sori la…kn aku tgh no.3…

8. Bonikularku

yahoooo….ley skodeng awek2 cun…

9. Royalti

npe aku dok cni x de royalti minyak…waaaaa….sjk 2-3 mgu ni mnyak moto aku cm syial la…asek tru nek bandr je…kdg semgu rm20 duet myk….aku rse md said kne bantu org yg x lyk dpt ptptn cm aku ni…uwaaaaa!!!!

10. revolusi SB

ermmm…tgk knn…tgk kiri…ad x SB…takot gler…tp skrg ni…dieorg da revolusi…sbb bpk monyet dieorg da mengganas gune hukum2 rimba…revolusi…revolusi(smbil nyanyi lagu bunkface)….kpd APAB…cm syial…takot aku…spnjg aku x bkk ngn update blog aku ni…da 2-3 plihanraye kecik da berlaku kot…kalo x cilap aku:

1- Manek Urai

2- Permatang Pasir

hahaha…cm biase le…phm je la kn spe yg mng…cian nye putera ngn puteri serta raja ngn raji serta mahafiraun ngn mahafirauni…

11. XPV7

ni lg stu no3 yg sgt2 komplikated struktur binaan nye….hurmmm…stelah sekian lame mmbr baek aku ni tersekse…rsenye aku terpakse melakukan penyembelihn utk terhadap natang XPV7 ni utk  bg mkn kt mmbr baek aku yg sekian lame tersekse.tp pening gk nk amek part mane nk bg mkn…last amek 7 je….alololo..cian bucuk2…skrg da cht ngn dpt bermersa ngn aku…i luv u…

12. Poket kosong

hurmmm..nk isi cpt2 ni…angpow berwarne warni menunggu aku time raye ni….duet pon berwarna warni nnt….aku nk MMR aku!!!! MMR aku skrg ni cekai gler…rse nk tumbok2 je…aku nk kongsi-laju gk la nnt…bru laju kenderaan media aku…vroommm….vrooommm….

13. Cam bahlul—->71(angke yg besar ni)

x settle putus…nk settle cm haram nk kumpol…lololo..nk x nk kne gk kn…

14. haiwan peliharaanku, namenye necriba…

da smpai mse da natang ni..cian necriba aku….adoi…kejap celik…kejap bute…aku pon xtau le…nk belai pon xde bulu kn…terpakse le anta kt hospital haiwan kt KL sebelah BBP ngn SWP ngn BTS…huhuhu…sedey nye…ni musti sbb Pejadah-ITU Aaaaa jeles ngn necriba aku…

15. anti-ppsmi:

hahaha….mls la sbb kerajaan 1Mesiabangang ni da wt rkyt dibodohkan selama hmpir 7 taun kn….hehehe…so aku pon ikot la saranan kerajaan 1Mesiabahlol ni…jom support 1Lady kite…Rosmah Puaka…

Ni je la kot yg aku dpt mengeluarkan air dlm kepale aku yg penoh air ni kan…k la..nk berbuka da ni….salam…(nah ni sepotong hadis utk renung-renungan):

“Aku melihat Rasulullah saw menuangkan air diatas kepalanya semasa beliau sedang berpuasa kerana kehausan atau kepanasan” -[Hadith riwayat Abu Daud #2365, dikelaskan sebagai sahih oleh al-Albani didalam Sahih Abi Daud]—–>hadis pasal pe?klik sini ye

-SUPER ADMIN aka bOsS_nAQ-